Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Green Day imenovali novi album

Green Day imenovali novi albumPosljednji album ”American Idiot” izdan je 2004. godine, i već je vrijeme da se dečki iz Green Daya približe njegovom nasljedniku.

Na posljednjoj dodjeli Grammya, u vrijeme kada su članovi benda najavljivali kategoriju ’’Album godine’’ za Robert Planta i Alison Krauss, bez dodatnih detalja na brzinu je spomenuto ime albuma - ”21st Century Breakdown”.
Umjetnik Sixten koji je napravio omot novog albuma grupe Green Day, ’’21st Century Breakdown’’, za javnost je ispričao kako je omot nastao.

Obožavatelji su se pitali koji se to par ljubi na omotu, a Sixten im je putem svog bloga odgovorio: ”Ne znam točno tko su oni. Letimično sam ih upoznao na jednom tulumu prije nekoliko godina u Švedskoj. Njih dvoje nisu previše marili za ono što se događalo na tulumu. Neprestano su se ljubili i ta strast između njih dvoje bila mi je fenomenalna. Prijatelj ih je tada fotografirao, a ja sam tu fotografiju odlučio sad obraditi i staviti ju iskoristit za omot novog albuma”. Album ”21st Century Breakdown” izlazi u svibnju.

Objavljeno 17.02.2009.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin