Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Green Day na World Stage-u

Green Day na World Stage-uU petak, 05.11.2010. u 21:00 MTV predstavlja posebnu poslasticu za sve glazbene sladokusce. Na World Stage-u nastupit će američke rock ikone – grupa Green Day.

Koncert snimljen za MTV World Stage popularna trojka odsvirala je u „Olympia Halle“ u Munchenu, Njemačka, u okviru fantastične Green Day – 21st Century Breakdown turneje.

Tom prilikom bend je izveo sve svoje najveće hitove poput „Know Your Enemy“, „21st Century Breakdown“, „Holiday“, „Boulevard of Broken Dreams“, „When I Come Around“, „Basket Case“, „American Idiot“, „Good Riddance (Time of Your Life)“ i mnoge druge...

Ali tu nije kraj.

Svim fanovima Green Daya World Stage u petak će biti zagrijavanje za jednu ekskluzivnu projekciju istoimenog programa kojeg Movieplex i MTV Hrvatska organiziraju u zagrebačkom kinu Movieplex u ponedjeljak 15.11.2010. u 20:30.

’Green Day – 21st Century Breakdown’ na velikom će kino platnu u visokoj rezoluciji i uz 5.1 Surround zvuk, osim snimke minhenskog koncerta, zaviriti iza kulisa spektakla i publici pokazati jedinstvene dokumentarističke snimke iz backstagea, intervjue sa članovima benda i nikad ranije viđen materijal koji je obavezno štivo svakog Green Day fana!

Karte su u pretprodaji na blagajni kina, a možete ih rezervirati i preko Interneta na www.movieplex.hr uz napomenu da rezervacije ističu 24 sata prije početka pojedine projekcije.

Objavljeno 04.11.2010.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang