Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gretta kaže ”Istine su laži”

Gretta kaže ”Istine su laži”Zagrebački rock kvartet Gretta pjesmom o svijetu bez vrijednosti priprema teren za izlazak svog drugog studijskog albuma koji će se u koprodukciji Aquarius Recordsa i Spone pojaviti u veljači 2010. godine.

Singl Istine su laži, kritika društva žestoka poput benda samog, vrlo bi lako mogla otvoriti i prvu CD kompilaciju Velike rock eksplozije (VRE), „velikog“ promocijskog koncerta „malih“ bendova na kojem je Gretta prošle godine bila jedan od protagonista.

Žestoku i melodičnu zagrebačku indie art rock četvorku Gretta čine: Tomislav Čubek (vokal, gitara), Hrvoje Medanić (gitara, vokal), Toma Vlčev (bas, vokal) i Robert Modlic (bubanj).

Kao bend djeluju od 2004., pobjednici su ili finalisti nekoliko demo festivala, a mogu se pohvaliti činjenicom da su baš oni začetnici serije koncerata pod nazivom Rock eksplozija koja je kasnije prerasla u VRE.

Svoj drugi studijski uradak trenutno predano kuhaju u zaparenom studiju ubacujući posljednje začine. Glavni kuhar-producent albuma je Marko Kalčić, basista sastava Svadbas i Ruiz, koji je nedavno više nego uspješno producirao album prvijenac Grettinih kolega iz VRE, sastava Dosh Lee.

Objavljeno 22.09.2009.

Vremeplov

Volim čestitati samome sebi i zahvaliti samome sebi i potapšati samoga sebe po leđima.
Dee Dee Ramone