Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gretta kaže ”Istine su laži”

Gretta kaže ”Istine su laži”Zagrebački rock kvartet Gretta pjesmom o svijetu bez vrijednosti priprema teren za izlazak svog drugog studijskog albuma koji će se u koprodukciji Aquarius Recordsa i Spone pojaviti u veljači 2010. godine.

Singl Istine su laži, kritika društva žestoka poput benda samog, vrlo bi lako mogla otvoriti i prvu CD kompilaciju Velike rock eksplozije (VRE), „velikog“ promocijskog koncerta „malih“ bendova na kojem je Gretta prošle godine bila jedan od protagonista.

Žestoku i melodičnu zagrebačku indie art rock četvorku Gretta čine: Tomislav Čubek (vokal, gitara), Hrvoje Medanić (gitara, vokal), Toma Vlčev (bas, vokal) i Robert Modlic (bubanj).

Kao bend djeluju od 2004., pobjednici su ili finalisti nekoliko demo festivala, a mogu se pohvaliti činjenicom da su baš oni začetnici serije koncerata pod nazivom Rock eksplozija koja je kasnije prerasla u VRE.

Svoj drugi studijski uradak trenutno predano kuhaju u zaparenom studiju ubacujući posljednje začine. Glavni kuhar-producent albuma je Marko Kalčić, basista sastava Svadbas i Ruiz, koji je nedavno više nego uspješno producirao album prvijenac Grettinih kolega iz VRE, sastava Dosh Lee.

Objavljeno 22.09.2009.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder