Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Groove Armada i Air nastupaju u Zagrebu

Premijerni nastupi poznatih svjetskih bendova Groove Armada i Air o kojima se već nekoliko mjeseci govori u Hrvatskoj na radost mnogih nisu samo pusta obećanja – potvrđeno je kako će Groove Armada u srijedu 11. srpnja nastupiti na zagrebačkoj Šalati, gdje u petak 20. srpnja stiže i francuski Air. Cijena ulaznice za oba koncerta iznosi 220 kuna.

Groove Armadu čine Andy Cato i Tom Findlay iz Cambridgea koji su karijeru započeli 1997. godine poznatom down tempo pjesmom ’At The River’ i prvim albumom ’Northern Star’ iz 1998. godine. Dvojac se proslavio godinu kasnije kada objavljuje i singl ’I see you Baby’ koja je širem krugu slušatelja poznatija u verziji Fatboy Slima.

Skupinu Air proslavio je pak cijeli niz hitova od ’Sexy Boy’ do ’Kelly Watch The Stars’, a također je čine dva ambiciozna glazbenika Nicolas Godin i Jean-Benoit Dunckel koji na glazbenoj sceni djeluju od sredine 90-tih. Iako grupu neki svrstavaju u žanr chill out elektronike, a neki u okvire popa, činjenica je da se u svom dugogodišnjem radu Air osvrtao na različite glazbenike te eksperimentirao s raznovrsnim glazbenim stilovima. Inače, imenu Air često se dodaje i nastavak ’French Band’.

Objavljeno 10.07.2007.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal