Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa AC/DC se priprema za veliku turneju

Grupa AC/DC se priprema za veliku turnejuAustralska skupina AC/DC započela je s pripremama za svjetsku turneju na kojoj će promovirati svoj novi album ”Black Ice”. Svjesni kako više nisu mladi kao nekada odlučili su se za redovite posjete fitness centru. Pjevač Brian Johnson otvoreno je priznao:”Oboje, Angus i ja krenuli smo s fitnessom. Imam instruktora koji me pokušava dovesti u red. Vježbamo nešto više od dva sta u komadu, bez odmora.”

I dok Brian izvještava javnost o podvizima u fitness centru, gitarist Angus Young progovorio je o problemu sastavljanja set liste s obzirom na njihovu 30-godišnju karijeru. ”Znamo da moramo svirati mnogo pjesama koje ljudi koji dolaze na naš koncert žele čut.”

Johnson i Young kao poseban dodatak na stageu najavili su i postavljanje ogromnog vlaka kao asocijaciju na novu pjesmu ”Rock’n’Roll Train.”

Objavljeno 11.11.2008.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)