Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Dogma najavljuje novi album

Grupa Dogma najavljuje novi albumOsam godina je prošlo od posljednjeg albuma pulske grupe Dogma. Ova pulska grupa iza sebe ima dva albuma – ’’Dogma’’ (1998.) i ’’Makro’’ (2000.), a na proljeće, u izdanju Menarta, trebao bi izaći, zasad neimenovani album s 14 pjesama, plus jedna bonus pjesma.

S prethodnih ploča kao singlovi izdvojile su se funky-elektro pjesmame - ’’Fragola’’ i ’’Ljubavna’’. Zasada neimenovani album snimao se je u pulskom studiju Partyzan, miks će se napraviti u Metrou, a sve pod budnim okom producenta Edija Cukerića.

Bend najavljuje da će na novom albumu biti nešto drugačiji glazbeni izričaj s retro prizvukom, ukratko, plesni rock album pun doživljaja.
U bendu je došlo i do nekih promjena u postavi. Uz standardne članove benda - Sandro Pettener (glas, saksofon), Zoran Stojković (bass), Tonči Pavlinović (bubanj), te Leon Brenko (klavijature), i Pettener, pjevač i saksofonist. Dosadašnji gitarist Seana Poropata povukao se je iz benda zbog privatnih razloga, a umjesto njega novi gitarist je Davorin Poropat.

Da podsjetimo, Dogma je gostovala kao predgrupa Jamiroquaju i ’’kralju funka’’ Jamesu Brownu u Areni 2000. godine, na Rock Otočcu u Novom Mestu, Trn festu u Ljubljani, Exitu u Novom sadu.

Objavljeno 04.01.2009.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com