Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Elemental je ponovno u akciji

Nakon više od stotinu koncerata po cijeloj Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, Elemental je u studiju gdje snimaju novi album. Dok je album u pripremi, počastili su nas svježim singlom. 25. srpanj je dan premijere novog singla ’Dobar dan’, koji uz nove članove donosi i svježi zvuk. Na isti datum sve pokroviteljske radio postaje u Hrvatskoj pustit će singl i utabati put za novi album koji u listopadu stiže u CD shopove.

Remi: Album je žešći, tvrđi, bezobrazniji i izravniji nego ijedan prije njega. Svima želimo poručiti da se na našu Generaciju Y itekako mora računati. Nema više finih djevojaka i pristojnih momaka… Od sada rokamo u glavu!

Shot: Nakon stotine koncerata, dišemo zajedno kao bend, na probi, na koncertu i u studiju. Pjesme s novog albuma prate ono što nam se događalo u posljednje tri godine - zajedno smo odrastali pod pritiskom svakodnevice i našli izlaz u glazbi. Upiremo prstom u stvari koje želimo promijeniti i ne odstupamo.

Tekstove, glazbu i aranžman potpisuje Elemental, a sve je odrađeno u njihovom Element studiju. Više na Elemental.com.hr.

Objavljeno 24.07.2007.

Vremeplov

Izlazimo iz jednog nasilnog razdoblja u kojem su dominirale materijalističke vrijednosti i manipuliranje ljudskim životima zbog tzv. Viših ciljeva, a ustvari interesa različitih elita i ulazimo u doba u kojem će prevladavati duhovnost, tolerancija i nematerijalne vrijednosti.
Saša Antić (TBF), intervju za RiRock.com