Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Pixies ponovno na okupu

Grupa Pixies ponovno na okupuČlanovi skupine Pixies odlučili su se okupiti kako bi zajedno svirali na ovogodišnjem festivalu Isle of Wight.

Američki alt-rockeri razišli su se još 1993. godine no s vremena na vrijeme znali su se ponovo popesti na stage i vjernoj publici podariti nezaboravne trenutke. 2004. godine su se službeno okupili kako bi nastavili s radom i ubrzo su krenule turneje.

Sada nakon skoro godinu dana pauze ponovno se hvataju instrumenata kako bi nastupili zadnji dan Isle of Wight festivala, 14. lipnja, prije nastupa Neil Younga.

Organizator festivala John Giddings izjavio je .” Bilo je teško naći nekoga tko je sposoban parirati glazbenom talentu Neil Younga, no kad sam se sjetio njih postalo mi je jasno da će njihova zajednička svirka biti legendarni događaj.”

U periodu od 12. do 14. lipnja u Seaclose parku nastupiti će i The Prodigy, Basement Jaxx, The Ting Tings te Stereophonics.

Objavljeno 25.03.2009.

Vremeplov

Da bi čovjek imao ljudska prava, mora imati i ime i prezime. Anonimni komentari bilo koje vrste su komentari bez društvenog i osobnog legitimiteta i izvan su svijeta obuhvaćenog kodeksom ljudskih prava... većina ljudi precjenjuju značaj anonimnih poruka na internetu.
Miljenko Jergović, književnik