Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gunsi dužni dva milijuna dolara?

Gunsi dužni dva milijuna dolara?Oko Gunsa frke nikada ne nedostaje. Tako je došla na red i tužba koju je Vrhovnom sudu u Los Angelesu podnio Front Line Management Group, čiji je predsjednik Irving Azoff bio menadžer Guns N’ Rosesa. U tužbi koja je podnjeta Irving potražuje gotovo 2 milijuna dolara.


Naime, prema sporazumu kojeg su potpisali 2008. godine, FLMG-u je, kako oni navode, obećano 15% zarade benda s turneja, pa im Gunsi duguju najmanje 1.870,500 dolara, obzirom da je procijenjeno da su samo na turnejama u Aziji, Južnoj Americi i Kanadi zaradili oko 12.470,000 dolara.

Umjesto toga, Irving Azoff, koji je zastupao Eagles, Neila Diamonda, Van Halen i druge, zajedno sa svojom grupom nisu dobili niti centa, a smatraju se zaslužnim i za objavljivanje albuma ”Chinese Democracy”.

Objavljeno 01.04.2010.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)