Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Guns’N’Roses prvi put u Hrvatskoj!

Guns’N’Roses prvi put u Hrvatskoj!Američki hard rock bend Guns n’ Roses, predvođen jednim od najboljih i najzgodnijih rock pjevača Axl Roseom, nastupit će 24.09.2010. godine u Areni Zagreb.

Prvo gostovanje benda u Hrvatskoj izazvalo je nevjerojatan interes, pa nije ni čudno da prodaja ulaznica ide fantastično! Axl i ekipa posjetit će Hrvatsku u sklopu svojega glazbenog putovanja po Europi, gdje će promovirati dugo očekivani studijski album ”Chinese Democracy” , te nas podsjetiti na svoje najveće hitove poput Sweet Child Of Mine, Paradise City i Welcome to the Jungle.

Zagreb će biti jedan od desetak gradova Starog kontinenta u kojemu će zasvirati. Bend je izazvao nevjerojatan interes u Hrvatskoj i nesumnjivo će se tražiti ulaznica više jer je riječ o rock bendu koji je obilježio kraj 80-ih i početak 90-ih godina, te doživio planetarnu popularnost.

Svim zainteresiranim preporučamo da svoju ulaznicu nabave na vrijeme. Ulaznice za dugo očekivani koncert mogu se kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima i to po slijedećim kategorijama: fan pit 329 kn, parter/tribine 299 kn, lože 499 kn.

Objavljeno 14.06.2010.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar