Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Guns’N’Roses prvi put u Hrvatskoj!

Guns’N’Roses prvi put u Hrvatskoj!Američki hard rock bend Guns n’ Roses, predvođen jednim od najboljih i najzgodnijih rock pjevača Axl Roseom, nastupit će 24.09.2010. godine u Areni Zagreb.

Prvo gostovanje benda u Hrvatskoj izazvalo je nevjerojatan interes, pa nije ni čudno da prodaja ulaznica ide fantastično! Axl i ekipa posjetit će Hrvatsku u sklopu svojega glazbenog putovanja po Europi, gdje će promovirati dugo očekivani studijski album ”Chinese Democracy” , te nas podsjetiti na svoje najveće hitove poput Sweet Child Of Mine, Paradise City i Welcome to the Jungle.

Zagreb će biti jedan od desetak gradova Starog kontinenta u kojemu će zasvirati. Bend je izazvao nevjerojatan interes u Hrvatskoj i nesumnjivo će se tražiti ulaznica više jer je riječ o rock bendu koji je obilježio kraj 80-ih i početak 90-ih godina, te doživio planetarnu popularnost.

Svim zainteresiranim preporučamo da svoju ulaznicu nabave na vrijeme. Ulaznice za dugo očekivani koncert mogu se kupiti na svim ovlaštenim mjestima Eventima i to po slijedećim kategorijama: fan pit 329 kn, parter/tribine 299 kn, lože 499 kn.

Objavljeno 14.06.2010.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)