Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hard Time na kompilaciji u Njemačkoj

Hard Time na kompilaciji u NjemačkojNakon što su Hard Time s fanovima podijelili novi single „Kada si sam“ putem besplatnog downloada, koji je naišao na sjajan odaziv, stiže još jedna dobra vijest ovaj put vezana uz internacionalno djelovanje banda.

U kolovozu je diskografska kuća „Dirty Earth records“ iz Njemačke uvrstila pjesmu grupe Hard Time „Down at the bottom“ na kompilaciju pod nazivom „Lord knows II“ - 40 selected jewels of Independent Rock.

Ovo je još jedna potvrda uspjeha koje su Hard Time postigli na svojim turnejama po Europi gdje su ih predstavnici Dirty Earth recordsa i zapazili te odlučili uvrstiti među 39 izvođača koji su našli svoje mjesto na ovoj fenomenalnoj dvostrukoj kompilaciji.

Hard Time su jedini hrvatski predstavnici na ovom albumu uz bok sa bandovima iz Amerike, Švedske, Brazila, Njemačke, Škotske, Austrije, Italije, Engleske, Francuske, Švicarske, Kanade i Australije.

Pjesma „Down at the bottom“ je engleska verzija pjesme „Nema povratka“ sa albuma „Kad poludim...“ a svi koje zanima kako zvuči na engleskom jeziku mogu je poslušati na www.myspace.com/hardtimeband

Objavljeno 15.09.2010.

Vremeplov

Svirajte glazbu - ne instrument.
Nepoznat autor