Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo u zagrebačkoj velikoj dvorani Doma sportova

Na službenim stranicama poznate gajničke rock grupe Hladnopivo.hr objavljen je datum velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova uz kratko priopćenje na službenom forumu grupe: ”Radnički savjet Hladnog piva uz preporuku svog numerologa Josipa B. odlučio je da je 14.12.2007. najpovoljniji datum za slijedeći koncert u Zagrebu. Više informacija uskoro.”

Nakon rasprodane Šalate i ljetnih dvoranskih koncerata koji su potom uslijedili u Puli, Rijeci, Splitu i Osijeku, jasno je da je Hladno pivo spremno za još jedan veliki koncert u Domu sportova. Karte će biti u pretprodaji već od 1. listopada 2007. godine, a cijene i pretprodajna mjesta javit ćemo vam naknadno. Bend se nedavno našao i u nagrađivanom filmu Gorana Kulenovića ’Pjevajte nešto ljubavno’ kojega upravo možete gledati u hrvatskim kinima.

Zaposleni momci pripremaju i veliki koncert u Ljubljani, točnije u Cvetličarni 13.10.2007. godine s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je u pretprodaji 15 EUR-a, a na dan koncerta 18 EUR-a. Ako na televizijama ne uspijevate vidjeti njihov aktualan spot za singl ’Superman’ – pogledajte ga na njihovom službenom sajtu, kupujte majice, budite forumaš, i slušajte HP najglasnije.

Objavljeno 19.09.2007.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash