Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo u zagrebačkoj velikoj dvorani Doma sportova

Na službenim stranicama poznate gajničke rock grupe Hladnopivo.hr objavljen je datum velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova uz kratko priopćenje na službenom forumu grupe: ”Radnički savjet Hladnog piva uz preporuku svog numerologa Josipa B. odlučio je da je 14.12.2007. najpovoljniji datum za slijedeći koncert u Zagrebu. Više informacija uskoro.”

Nakon rasprodane Šalate i ljetnih dvoranskih koncerata koji su potom uslijedili u Puli, Rijeci, Splitu i Osijeku, jasno je da je Hladno pivo spremno za još jedan veliki koncert u Domu sportova. Karte će biti u pretprodaji već od 1. listopada 2007. godine, a cijene i pretprodajna mjesta javit ćemo vam naknadno. Bend se nedavno našao i u nagrađivanom filmu Gorana Kulenovića ’Pjevajte nešto ljubavno’ kojega upravo možete gledati u hrvatskim kinima.

Zaposleni momci pripremaju i veliki koncert u Ljubljani, točnije u Cvetličarni 13.10.2007. godine s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je u pretprodaji 15 EUR-a, a na dan koncerta 18 EUR-a. Ako na televizijama ne uspijevate vidjeti njihov aktualan spot za singl ’Superman’ – pogledajte ga na njihovom službenom sajtu, kupujte majice, budite forumaš, i slušajte HP najglasnije.

Objavljeno 19.09.2007.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)