Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Howe Gelb dolazi u Močvaru

Howe Gelb dolazi u MočvaruHowe Gelb, veliki pustinjski frajer, nakon dva sjajna samostalna koncerta, u Zagreb dolazi i treći put i to u Močvaru 01.06.2010., no sada sa svojim matičnim bendom Giant Sand.

Gelb je zasigurno jedan od najcjenjenijih autora nove američke muzike. O samom značaju i utjecaju Giant Sanda govori činjenica da su kroz bend prošli Joey Burns i John Convertino (Calexico), Chris Cacavas (Green on Red), Tom Larkins (bubnjar Jonathana Richmana), dok su s Gelbom i bendom studijski i na koncertima surađivali i Isobell Campbell, Neko Case, M. Ward i brojni drugi velikani americane.

Gelb i družina na ovom će koncertu promovirati još uvijek aktualni Giant Sand album ”proVISIONS”, kojeg je 2008. godine objavio Yep Rock Records, no sasvim je izvjesno da ćemo biti počašćeni glazbenim presjekom tridesetogodišnje glazbene ostavštine benda.

Nakon brojnih zagrebačih koncerata izvođača iz samog vrha današnje americana scene, u prilici smo svjedočiti i njenom ishodištu - iz Tuscona (Arizona) s pustinjskim pijeskom u čizmama dolaze nam Giant Sand.

Upad u pretprodaji: 80 KN, na dan koncerta na blagajni kluba:100kn

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13.

Objavljeno 20.05.2010.

Vremeplov

Mislim da je najbolji način za nešto napraviti stalno se kretati naprijed, nikada ne sumnjati i kretati se naprijed. Ako pogriješiš reci da si pogriješio…
John Frusciante (Red Hot Chili Peppers)