Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hugh Laurie snima blues album

Hugh Laurie snima blues albumHugh Laurie, priznati glumac, pisac, redatelj i glazbenik potpisao je diskografski ugovor s Waren Music Entertaimontom za koji će objaviti svoj prvi album.

Laurie je zvijezda jedne od najgledanijih dramskih serija u svijetu ‘House’. Uloga ćudljivog doktora Housea priskrbila mu je dva Zlatna Globusa, pet nominacija za Emmy te brojne druge nagrade.

Dogovor Laurieja i Warnera je da tijekom ovoga ljeta i jeseni snimi New Orelans blues album koji će biti objvaljen internacionalno.

Snimanje uključuje suradnju s brojnim taleniranim glazbenicima i pjevačima. Cijelu priču zaokružit će dvostruki dobitnik Grammyja, kantautora i producent Joe Henry koji je do sad surađivao s Elvisom Costellom, Solomonom Burkeom, Ani DiFrranco, Teddyjem Thompson, Aimee Mann, Loudonom Wainwrightom III i Allenom Toussaintom. Henryjev rad obuvaća i filmske scoreove u ‘I’m Not There’ i ‘Knocked Up’ kao i supotpisivanje pjesama za Madonnu i Madeleine Peyroux.

Laurie koji gotovo cijeli svoj život koketira s glazbom samouki je pijanist. Čak i povremeni gledatelji ’Housea’ možda su primjetili kako njegov lik Gregory često poseže za gitarom ili sjeda za klavir. Osim toga Laurie je klavijaturist u dobrotvornoj grupi ’Band from TV’, a gostovao je i jednoj pjesmi objavljenoj na posljednjem albumu Meat Loafa.

Objavljeno 13.08.2010.

Vremeplov

Uvijek koristim istu gitaru. Kupio sam je prije mnogo godina za devet funti. Još uvijek ima iste žice…
Brian Eno