Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hugh Laurie snima blues album

Hugh Laurie snima blues albumHugh Laurie, priznati glumac, pisac, redatelj i glazbenik potpisao je diskografski ugovor s Waren Music Entertaimontom za koji će objaviti svoj prvi album.

Laurie je zvijezda jedne od najgledanijih dramskih serija u svijetu ‘House’. Uloga ćudljivog doktora Housea priskrbila mu je dva Zlatna Globusa, pet nominacija za Emmy te brojne druge nagrade.

Dogovor Laurieja i Warnera je da tijekom ovoga ljeta i jeseni snimi New Orelans blues album koji će biti objvaljen internacionalno.

Snimanje uključuje suradnju s brojnim taleniranim glazbenicima i pjevačima. Cijelu priču zaokružit će dvostruki dobitnik Grammyja, kantautora i producent Joe Henry koji je do sad surađivao s Elvisom Costellom, Solomonom Burkeom, Ani DiFrranco, Teddyjem Thompson, Aimee Mann, Loudonom Wainwrightom III i Allenom Toussaintom. Henryjev rad obuvaća i filmske scoreove u ‘I’m Not There’ i ‘Knocked Up’ kao i supotpisivanje pjesama za Madonnu i Madeleine Peyroux.

Laurie koji gotovo cijeli svoj život koketira s glazbom samouki je pijanist. Čak i povremeni gledatelji ’Housea’ možda su primjetili kako njegov lik Gregory često poseže za gitarom ili sjeda za klavir. Osim toga Laurie je klavijaturist u dobrotvornoj grupi ’Band from TV’, a gostovao je i jednoj pjesmi objavljenoj na posljednjem albumu Meat Loafa.

Objavljeno 13.08.2010.

Vremeplov

Nitko osim nas samih ne može osloboditi naše misli... govorite djeci istinu.
Bob Marley