Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iggy Pop & The Stooges u Hrvatskoj

Iggy Pop & The Stooges u HrvatskojPunih pet godina nakon nastupa na krčkom open air festivalu ’Rock on rock’, besmrtni Iggy Pop vraća se pred hrvatsku publiku. U sklopu europske turneje ’The Godfather of Punk’ zajedno sa Stoogesima headliner je Vip INmusic festivala koji će se 27. i 28. kolovoza održati na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Na manifestaciji će još od većih imana nastupiti Sonic Youth, The New York Dolls, !!!, T.B.F. i drugi.

Iggy Pop (pravim imenom James Newell Osterberg Jr.) je najžilavija i najutjecajnija pojava u rock glazbi čija karijera bilježi nekolicinu pravih klasika. Stoogesi se pak danas smatraju jednim od najutjecajnijih sastava u povijesti punk rock glazbe. The Stooges su šest puta nominirani za Rock and Roll Hall of Fame, a 2003. godine se uz Iggyja ponovno okupljaju kako bi nastavili rad te objavljuju album ’The Weirdness’.

Ulaznice za Vip INmusic u prodaji su u svim Vip centrima u Hrvatskoj, a u Rijeci se mogu kupiti u Vip centru u Riva 4b. Cijena ulaznica iznosi od 250 do 400 kuna, ovisno o datumu kupnje i paketu.

Objavljeno 04.06.2007.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby