Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Imate li pjesmu za T-Mobile INmusic festival

Imate li pjesmu za T-Mobile INmusic festivalT-Mobile INmusic festival ponovno pokreće natječaj za izbor službene pjesme festivala. Službena pjesma T-Mobile INmusic festivala bit će izabrana glasovanjem publike, a svoje pjesme, do 30. siječnja 2010., na natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani autori koji ispune uvjete za sudjelovanje. Pobjednička pjesma će biti nagrađena sa 7000,00 kn!

Nakon zaključenja prijava, festivalska komisija izabrat će tri najbolja prijedloga prispjela na natječaj i objaviti ih na službenoj web stranici T-Mobile INmusic festivala. Za najbolju pjesmu festivala publika će na službenoj web stranici festivala moći glasovati u razdoblju od 1. veljače do 15. veljače 2010. godine.

Pobjednička pjesma će najkasnije do 17.veljače 2010. godine biti proglašena objavom na službenoj web stranici festivala, uz navođenje imena autora, te će autor biti nagrađen sa 7.000,00 kuna i dvije festivalske ulaznice, a pobjednička pjesma će biti pozicionirana kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala. Ostala dva finalna kandidata također će primiti utješne nagrade.

Uvijeti za sudjelovanje:
- prijava treba sadržavati demo snimku autorske instrumentalne pjesme (bez riječi), koja se može preslušati on-line ili biti poslana u MP3 formatu ili snimljenu na CD-u;
- trajanje pjesme koja se prijavljuje treba biti između 30 i 120 sekundi;
- prijava treba sadržavati ime, prezime, broj telefona i e-mail autora pjesme;
- autorska ili bilo koja druga prava na pjesmi koja se prijavljuje na natječaj ne smiju biti ograničena na bilo koji način;
- autor/koautori pobjedničke pjesme je/su suglasni da organizator natječaja u pogledu pobjedničke pjesme stječe isključivo i vremenski neograničeno pravo reproduciranja, prerade, distribucije i priopćavanja javnosti pjesme. Autor/koautori daje/u suglasnost za isključivo i vremenski neograničeno korištenje autorske pjesme u svrhu promocije T-Mobile INmusic Festivala, uključujući i njegovih sponzora (npr. na web-u, na wap-u, t-zonesu, u sklopu televizijske ili radijske promocije, u radijskim i televizijskim emisijama pod pokroviteljstvom T-Mobile-a i sl.), kao i u svrhu distribucije pjesme kao pozivne melodije za mobitele i/ili u MP3 formatu, ne isključujući i ostale mogućnosti korištenja u svrhu promocije;
- organizator zadržava pravo poništiti natječaj ukoliko nijedna pjesma ne zadovolji potrebne kriterije.

Prijave poslati na natjecaj@inmusicfestival.com ili poštom na adresu: T-Mobile INmusic Festival, Poljička 8, 10000 Zagreb (s naznakom: Natječaj za službenu pjesmu T-Mobile INmusic festivala).

Objavljeno 16.01.2010.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)