Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Incubus zahvaljuju vjernim fanovima

Grupa Incubus uskoro objavljuje četvrti singl s aktualnog albuma ’Light Grenades’ koji je nakon prvog tjedna prodaje došao do 1. mjesta na ljestvici Billboard Top 200 albuma. Za grupu je to bio najveći uspjeh u karijeri, što se tiče uspjeha na ljestvicama, a članovi grupe odmah su objavili priopćenje u kojem ’zahvaljuju svojim vjernim fanovima na ovom uspjehu’.

Ova peteročlana ’posada’ u sastavu Brandon Boyd (vokal), Mike Einziger (gitare), Ben Kenney (bas gitara), Chris Kilmore (DJ i spec. efekti) te Jose Pasillas (bubnjevi) – svakako ima razloga za zadovoljstvo. Čak tri njihove pjesme ovih dana ’kruže’ svjetskim eterom i imaju respektabilan airplay, a to su ’Anna Molly’, ’Dig’ i ’Love Hurts’. Četvrti singl biti će pjesma ’Oil And Water’. Njihov šesti studijski album, sniman u Atlanti i Los Angelesu, u suradnji sa uglednim producentom kao što je Brendan O’Brien (Audioslave, Neil Young, Pearl Jam), očito je bio pun pogodak.

Objavljeno 13.06.2007.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban