Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Isaak Brock iz Modest Mouse gostuje na albumu Frank Blacka

Isaak Brock iz Modest Mouse gostuje na albumu Frank BlackaPjevač i gitarist američke indie-rock grupe Modest Mouse, Isaak Brock, najvjerojatnije će gostovati na novom samostalnom albumu koji će uskoro objaviti Frank Black, lider grupe The Pixies. Album će biti u većem dijelu sastavljen od obrada pjesama koje je na svom debitantskom albumu prezentirao Lee Hazlewood. Isaak Brock je dodao da je s nekadašnjim gitaristom i koautorom u grupi The Smiths – Johhnyjem Marrom počeo sa skladanjem pjesama za novi album grupe Modest Mouse. Podsjetimo, njihov aktualni album ’We Were Dead Before The Ship Even Sank’, koji je debitirao na prvom mjestu u Kanadi i SAD-u i za koji na našem tržištu ponovo vlada pojačani interes rock publike, predstavio je Modest Mouse u svojem najboljem izdanju u njihovoj dosadašnjoj karijeri.

Često novi albumi donose određene kreativne pomake, ali za ovaj album može se reći da je svojevrsni nastavak stilskih odrednica koje su formirali na svojim prijašnjim albumima. U 13 godina dugoj karijeri, Modest Mouse su imali nekoliko uspona i padova, ali su se uvijek uspijevali iznova vratiti u velikom stilu. Inspirirani izvođačima kao - Pixies, Spoon, Elliott Smith, Built To Spill i (ex) The Smiths – Modest Mouse uspjeli su izgraditi svoj prepoznatljivi stil, vješto spajajući razne glazbene utjecaje u kompaktnu autorsku cjelinu.

Za kraj, dodajmo da je grupa Modest Mouse definitivno prihvatila poziv grupe R.E.M., pa će na američkom dijelu promotivne turneje R.E.M-a Modest Mouse biti predgrupa, a moguće su i zajedničke izvedbe nekoliko rock ’standarda’.

Objavljeno 22.02.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger