Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izdanja Billy Cobhama - na akcijskom popustu

Izdanja Billy Cobhama - na akcijskom popustuU periodu od 26.04. do 08.05. u Aquarius Music Shopu Klasika i Jazz, Varšavska 11, Zagreb, povodom koncerta Billy Cobhama organizira akcijsku prodaju albuma tog renomiranog fusion-jazz bubnjara!

Opće priznat kao najznačajniji bubnjar fusiona čiji se utjecaj širi daleko izvan granica jazza, Billy Cobham svojom je eksplozivnom tehnikom i inventivnim pristupom glazbi ostavio pečat na najznačajnijim izdanjima fusion žanra, uključujući pionirske napore Miles Davisa i Mahavishnu Orchestra, ne bi li svoju kreativnost nastavio izražavati i danas kroz brojne samostalne projekte. Objedinjujući jazz virtuoznost, plesnu ritmičnost, rock energičnost i konceptualnu dalekovidnost, Billy Cobham strši kao rijedak primjer svestrano g umjetnika čiji je šaroliki opus postao obvezna glazbena lektira čak i za one koji nisu poklonici jazz literature.

U svojoj dugoj i iznimno produktivnoj karijeri surađivao je i još uvijek surađuje s najvećim imenima jazz glazbe od kojih možemo nabrojati samo neke kao što su: Horace Silver, Milt Jackson, Miles Davis, John MyLaughlin, Quincy Jones. Ništa manje značajan nije ni njegov autorski rad, gdje je kao suosnivač Mahavishnu Orchestra s John McLaughlinom preokrenuo lice suvremenog jazza a kao vođa sastava Spectrum ostavio trajan utjecaj na suvremenu glazbu u cjelini.

Billy Cobham nastupa u Hrvatskoj u sklopu „Palindrome“ turneje, a najbolji opis ovog koncerta je „Back to the Roots“ jer nudi ono najbolje od vlastitog, nanovo interpretiranog opusa. To predstavlja svojevrstan povratak korijenima u kojem se začini jazza, world-musica, funka i latino-američke glazbe objedinjuju u bogatu glazbenu zakusku koja nije rezervirana samo za sladokusce, već je namijenjena svima koji žele uživati u iznimnom glazbenom stvaralaštvu.

Tijekom akcije ostvarujete 10% popusta na izdanja Billy Cobhama...

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)