Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izdanja Billy Cobhama - na akcijskom popustu

Izdanja Billy Cobhama - na akcijskom popustuU periodu od 26.04. do 08.05. u Aquarius Music Shopu Klasika i Jazz, Varšavska 11, Zagreb, povodom koncerta Billy Cobhama organizira akcijsku prodaju albuma tog renomiranog fusion-jazz bubnjara!

Opće priznat kao najznačajniji bubnjar fusiona čiji se utjecaj širi daleko izvan granica jazza, Billy Cobham svojom je eksplozivnom tehnikom i inventivnim pristupom glazbi ostavio pečat na najznačajnijim izdanjima fusion žanra, uključujući pionirske napore Miles Davisa i Mahavishnu Orchestra, ne bi li svoju kreativnost nastavio izražavati i danas kroz brojne samostalne projekte. Objedinjujući jazz virtuoznost, plesnu ritmičnost, rock energičnost i konceptualnu dalekovidnost, Billy Cobham strši kao rijedak primjer svestrano g umjetnika čiji je šaroliki opus postao obvezna glazbena lektira čak i za one koji nisu poklonici jazz literature.

U svojoj dugoj i iznimno produktivnoj karijeri surađivao je i još uvijek surađuje s najvećim imenima jazz glazbe od kojih možemo nabrojati samo neke kao što su: Horace Silver, Milt Jackson, Miles Davis, John MyLaughlin, Quincy Jones. Ništa manje značajan nije ni njegov autorski rad, gdje je kao suosnivač Mahavishnu Orchestra s John McLaughlinom preokrenuo lice suvremenog jazza a kao vođa sastava Spectrum ostavio trajan utjecaj na suvremenu glazbu u cjelini.

Billy Cobham nastupa u Hrvatskoj u sklopu „Palindrome“ turneje, a najbolji opis ovog koncerta je „Back to the Roots“ jer nudi ono najbolje od vlastitog, nanovo interpretiranog opusa. To predstavlja svojevrstan povratak korijenima u kojem se začini jazza, world-musica, funka i latino-američke glazbe objedinjuju u bogatu glazbenu zakusku koja nije rezervirana samo za sladokusce, već je namijenjena svima koji žele uživati u iznimnom glazbenom stvaralaštvu.

Tijekom akcije ostvarujete 10% popusta na izdanja Billy Cobhama...

Objavljeno 29.04.2010.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana