Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jacinto Canek u Purgeraju

Jacinto Canek u PurgerajuTalijanski bend Jacinto Canek oformljen je 2002. godine u Veroni sa idejom stvaranja inovativne glazbe gdje se susreću hard rock sa tradicionalnom glazbom Europe i mediterana, sa primjesama blisko istočnih glazbenih ljestvica, afričkih perkusija i balkanskih harmonija.

Njihov prvi promotivni CD je izdan 2003. u vlastitoj produkciji, distribuiran na nezavisnoj etiketi i pozitivno recenziran od strane najutjecajnijih glazbenih magazina i portala u Italiji. 2006. godine, pjesma „Gallegio Leggero“ se pojavljuje na BuzzLighter kompilaciji u izdanju Shuteyerecords iz Atlante (SAD). Iste godine snimaju video za pjesmu „Mio Nonno“ sa Margaritom Jimeno iz New Yorka koja trenutno dovršava dokumentarac „Gogol Bordello non-stop“.

U 2007. dostižu u finale „Primo Maggio Tutto l’Anno”, “Sziget Festival” i “Heineken Jammin’ Contest”, tri najvažnija nacionalna programa u natjecanju mladih bendova u Italiji. Odmah nakon toga izdaju svoj prvi album “Banditi” u distribuciji najznačajnije talijanske nezavisne etikete CinicoDisincanto.

Nekoliko puta su bili predgrupa Kultru Shock-u u Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj, te su u tim prilikama bili izuzetno dobro prihvaćeni od publike.Dokazali su se i nedavnim samostalnim koncertima. A kako uživo zvuče možete provjeriti 16.12. u zagrebačkom klubu Purgeraj.

Cijena karata je 20kn, karte možete kupiti na dan koncerta na ulazu u klub.

Objavljeno 14.12.2008.

Vremeplov

Sva poanta je u glazbi i to je to. Nisam zabavljač ali zabavljam ljude. Kužite razliku?
Liam Gallagher (Oasis)