Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jakob Dylan nastupa sa i bez The Wallflowersa

Prvi samostalni singl frontmana kalifornijske rock grupe The Wallflowers i najmlađeg sina Boba Dylana imenovan je ”Something Good This Way Comes” i ovih dana kreće u eter diljem svijeta. Debitantski album ’Seeing Things’ snimljen je u Los Angelesu i trebao bi izaći tijekom lipnja, a najave kažu da sadrži onu svježinu i zavodljivost koju su The Wallflowers imali na svom drugom studijskom albumu ’Bringing Down the Horse’ koji je prodan u šest milijuna primjeraka.

Jakob je s bendom tijekom višegodišnje karijere u kojoj je, prema vlastitim riječima ”izbjegavao očevu sjenu”, uspio snimiti nekoliko odličnih singlova kao što su ’6th Avenue Heartache’, ’One Headlight’ i ’Three Marlenas’, te obradu Bowievog standarda ’Heroes’.

Također, Jakob Dylan je potvrdio nastupe na Banaroo i Michigan’s Rothbury festivalima ove godine, dok The Wallflowers paralelno nastavljaju s koncertima i radom na novim pjesmama bez govora o eventualnom raspadu. Više na www.jakobdylan.com.

Objavljeno 28.04.2008.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich