Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jakob Dylan nastupa sa i bez The Wallflowersa

Prvi samostalni singl frontmana kalifornijske rock grupe The Wallflowers i najmlađeg sina Boba Dylana imenovan je ”Something Good This Way Comes” i ovih dana kreće u eter diljem svijeta. Debitantski album ’Seeing Things’ snimljen je u Los Angelesu i trebao bi izaći tijekom lipnja, a najave kažu da sadrži onu svježinu i zavodljivost koju su The Wallflowers imali na svom drugom studijskom albumu ’Bringing Down the Horse’ koji je prodan u šest milijuna primjeraka.

Jakob je s bendom tijekom višegodišnje karijere u kojoj je, prema vlastitim riječima ”izbjegavao očevu sjenu”, uspio snimiti nekoliko odličnih singlova kao što su ’6th Avenue Heartache’, ’One Headlight’ i ’Three Marlenas’, te obradu Bowievog standarda ’Heroes’.

Također, Jakob Dylan je potvrdio nastupe na Banaroo i Michigan’s Rothbury festivalima ove godine, dok The Wallflowers paralelno nastavljaju s koncertima i radom na novim pjesmama bez govora o eventualnom raspadu. Više na www.jakobdylan.com.

Objavljeno 28.04.2008.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com