Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jean Michel Jarre 7. studenoga u Hali Tivoli

Jean Michel Jarre 7. studenoga u Hali TivoliPod medijskim pokroviteljstvom ”Novog lista”, a u organizaciji ”Lupa Promotion - Ljubljana”, francuski kompozitor, producent i pionir elektronske glazbe Jean Michel Jarre, u okviru turneje kojom obilježava trideset godina od objavljivanja legendarnog albuma ”Oxygene”, održati će spektakularan koncert pod nazinom ”Oxygene Live” 7. studenoga u ljubljanskoj Hali Tivoli.

Na koncertu će izvesti kompletan remasterizirani album ”Oxygene”.

Da podsjetimo: Jean Michel Jarre, jedno od najvećih imena u povijesti elektronske glazbe, lani je objavio ”Oxygene: New Master Recording” koje predstavlja ponovo odsviran i snimljen legendarni album ”Oxygene”. Jean Michel Jarre se smatra začetnikom elektronske glazbe, sint-popa, ”New Agea”, i velikih spektakala na otvorenom koji predstavljaju savršeno stapanje nevjerojatnih scenskih efekata, postojeće arhitekture sa kompliciranim sistema lasera, vatrometa i glazbe.

Tijekom svoje karijere Jean Michel Jarre je održavao velike koncertne spektakle, najčešće sa milijunskom publikom koristeći velikih građevine (piramide, Eiffelov toranj) ili čak cijele gradove kao pozornice. Na turneje je išao samo tri puta, prvi put po Kini 1981. i dva puta po Europi tijekom 90-ih. Jarreov management je upravo potvrdio njegovu europsku turneju u studenom i prosincu koja zasad ima petnaest ugovorenih termina.

Ljubljanski koncert će započeti u 20 sati, a ulaznice po cijeniod 45, 50 i 60 eura mogu se kupiti i u Hrvatskoj u sustavu ”Eventima”. (V.P.)

Objavljeno 25.09.2008.

Vremeplov

Nitko osim nas samih ne može osloboditi naše misli... govorite djeci istinu.
Bob Marley