Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jednosatna doza žive svirke na MTV kanalu!

Jednosatna doza žive svirke na MTV kanalu!Prošlo je već mjesec dana otkako je teen atrakcija Tokio Hotel protutnjala kroz Beograd i izazvala potpunu pomutnju među mnogobrojnim fanovima tog popularnog benda. Strasti se još uvijek nisu u potpunosti stišale, a dojmovi s koncerta i dalje se prepričavaju.

Ovaj put, za sve one koji nisu prisustvovali ovom spektakularnom koncertu, koji je u organizaciji MTV-ja bio održan u beogradskoj Areni, ali i za one vjerne fanove kojima je ovaj događaj ostao kao jedan od najljepših, MTV je pripremio snimku koncerta Tokio Hotela održanog u Ateni 2009. godine.

U sklopu MTV World Stage serijala imat ćete priliku gledati nastup ovog njemačkog pop/rock/emo benda, koji je 9. listopada u Ateni sudjelovao na MTV DAY 2009 na Olimpijskom košarkaškom stadionu.

Tokio Hotel osnovan je 2001. godine u Magdeburgu, u Njemačkoj. Bend se isprva zvao Devilish i osnovali su ga braća blizanci Bill i Tom Kaulitz, zajedno sa svojom dvojicom prijatelja Georgom Listingom i Gustavom Schäferom.

Od samog početka ovaj bend osvaja vrhove top lista i simpatije velikog broja djevojčica diljem svijeta. Pogledajte što je to u njima što ih čini tako popularnim i neodoljivim samo na MTV-ju u petak, 07. 05.2010.,u 21.00 h.

Objavljeno 07.05.2010.

Vremeplov

Peace!
John Lennon