Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jeff Beck i Eric Clapton zajedno na stageu

Jeff Beck i Eric Clapton zajedno na stageuDvojica bivših članova skupine The Yardbirds spremaju se zajedno popeti na stage. Eric Clapton i Jeff Beck objavili su kako se spremaju zajedno nastupiti u Japanu u Super Areni 21. i 22. veljače.

Duo je posljednjih godina surađivao na sessionima za album, dobrotvornim događanjima i festivalima no ovo je prvi put da će nastupiti na velikom showu u areni. Koliko je ovo poseban događaj govori i činjenica da će zajedno zasvirati dva vrhunska gitarista od kojih je Eric na četvrtom, a Jeff na 14. mjestu Rolling Stonove ljestvice ”100 Greatest Guitarists of All Time”.

Uz njih dvojicu u Yardbirdsima je svoju glazbenu karijeru započeo i Jimmi Page nakon čega je stupio u skupinu Led Zeppelin. Nakon hita ”For Your Love” Clapton je izašao 1965. godine iz grupe razočaran što su blues zvuk zamijenili novim pop zvukom. Svoju je glazbenu karijeru nastavio u sastavima Cream, Blind Faith, Derek & The Dominoes te na kraju završio u solo vodama. U Yardbirdsima ga je zamijenio upravo Jeff Beck koji je kasnije bio frontman skupine Jeff Beck Group, da bi na kraju započeo solističku karijeru.

Objavljeno 15.01.2009.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)