Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jelena, Meri i Anita oduševile publiku božićnim koncertom

Jelena, Meri i Anita oduševile publiku božićnim koncertom Gradska kavana na Jelačićevu trgu u subotu je bila ispunjena poklonicima Jelene Radan, Meri Jaman i Anite Valo koje su na prvom i drugom katu ovog kultnog zagrebačkog okupljališta održale svoj zajednički božićni koncert ’’When Christmas Comes’’, uz klavirsku pratnju Viktora Lipića.

Za ovu priliku svoj program ’’When Tomorrow Comes’’ posebno su obogatile božićnim evregreeninima poput ’’Do They Know It’s Christmas Time’’, ’’Happy Christmas (War Is Over)’’ i dr., ali i nekim novim interpretacijama pjesama svojih omiljenih glazbenika i glazbenica svjetskoga glasa.

Božićno izdanje koncertnog programa ’’When Tomorrow Comes’’ završio je dirljivom izvedbom najpoznatije božićne pjesme ”Tiha noć” koja upravo ove godine slavi 190. obljetnicu postojanja, a koju su djevojke otpjevale u trojezičnoj verziji - na hrvatskom, njemačkom i portugalskom jeziku. Intimna atmosfera uz svijeće, tečna komunikacija s publikom i konačno i sam ambijent Gradske kavane dodatno su začinili koncertnu večer ’’When Christmas Comes’’, a mnogobrojna publika je nakon višesatnog glazbenog doživljaja čekala u redu kako bi čestitala Jeleni Radan, Meri Jaman i Aniti Valo na ovom posebnom glazbenom božićnom poklonu.

Objavljeno 23.12.2008.

Vremeplov

Vokale radim na kraju zato što prvo želim napraviti glazbu i gurnuti je do razine na kojoj se moram natjecati s njom.
Axl W. Rose (Guns N’ Roses)