Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jimmy Hendrix – off snimke

Jimmy Hendrix – off snimke Novo video izdanje Jimmya Hendrixa uskoro će izaći na tržište. Radi se snimkama Jimmya u opuštajućim trenucima, dakle nastalim kada nije nastupao, u pauzama između koncerata. Na traci Jimmy vježba sviranje pjesama koje će se kasnije naći na njegovom albumu ’’Electric Ladyland’’.

Video materijal originalno je snimljen 1969. godine kada je kamera slijedila Hendrixa skoro mjesec dana, te zabilježila do sada neviđene video zapise.

U međuvremenu, na aukciji u travnju bit će ponuđeno 14 akustičnih Jimmyevih pjesama s očekivanom cijenom između 50 i 100 tisuća funti. Hendrix osobno je traku dao Niekirk u znak zahvale što mu je posudio mlijeko i šećer. Carl je traku onda dao svojoj sestri koja ju je prije 10 godina prodala za neku siću gospodi Marku Sutherlandu i Paul Jackson, inače vlasnicima Cafe Music Studios-a u Londonu. Nakon godina i godina pregovora s Hendrixovim imanjem dvojac je napokon dozvolio prodaju. Aukcija će se održati 28. travnja u Fame Bureau.

Objavljeno 30.03.2009.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)