Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jimmy Page o okupljanju Zeppelina

Jimmy Page o okupljanju ZeppelinaIako je u Torontu na internacionalnom filmskom festivalu uspješno izbjegavao pitanja o potencijalnom okupljanju Led Zeppelina, Jimmy Page je na samom kraju konferencije o filmu „It MIght Get Loud“ ipak morao progovoriti i o stanju s Zeppelinima.

Na pitanje što rade on, John Paul Jones i Bonhamov sin Jason i dali to znači da je na pomolu ponovno okupljanje Page je odgovorio: „Mi zapravo ne snimamo. Koncert 02 godine bio je naše okupljanje i to je bilo na jedan dan i to za 02 i u Londonu.“

Pri tome je mislio na dobrotvorni koncert koji je održan 2007. godine u čast osnivača Atlantic Recordsa, Ahmet Erteguna.

Page je dodao: „U osnovi to je zato što ako mislite raditi okupljanje za to trebate četiri člana. John Paul Jones, ja i Jason nastaviti ćemo sa druženjem i svirkama, ali to nije ništa monumentalno kao što ljudi spekuliraju.“

Objavljeno 15.09.2008.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević