Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jimmy Page objavljuje knjigu!

Jimmy Page objavljuje knjigu!Do realizacije svoje prve knjige Jimmy Page, osnivač i gitarist Led Zeppelina sačekati će do 27.09.2010. Knjigu izdaje Genesis Publications.

Genesis Publications i Jimmy Page su proveli dvije godine na filtriranju (ovdje se misli na odabiru) tisuća fotografija koje će predstaviti mješavinu portreta, rijetkih ali i nikad objavljenih fotografija iz Jimmyjeve arhive.

Knjiga je velikog formata od 500 strana i reproducira više od 650 fotografija i ilustracija što je najveće ilustrirano izdanje koje su Genesis Publications proizveli do sada. Slike će izgledati kao da su lakirane što je nova tehnologija štampanja doprinjela na teškom papiru (debljina papira je 220 grama a veličina cijele slike 280mm -330mm).

Ograničena izdanja će biti izdana u ručnom uvezu marokanske kože... Prozirne prva i zadnja strana uljepšati će 2 omiljena Jimmyjeva portreta.

Jimmy je dao izjavu povodom svega ovoga: ’’Imao sam dosta vremena i razumijevanja od ljudi iz Genesis Publicationsa. Oni su zaista kvalitetni izdavači. Jedan sam od onih koji su zainteresirani za njihovu biblioteku, a poštujući njihov izdavački rad i njihove napore u radu pratim ponudu njihovih kataloga knjiga.’’

Knjiga je ograničena na 2 500 primjeraka širom svijeta i svaka knjiga je posebno numerirana i potpisana od strane Jimmy Pagea.

Knjigu možete rezervirati ovdje.

Objavljeno 24.08.2010.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)