Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinx ft. Astronaut Daddy - premijera novog singla

Jinx ft. Astronaut Daddy - premijera novog singlaNakon prvog singla ’Da smo se voljeli manje’ koji još uvijek ne silazi sa top lista i iz programa radio postaja, a uoči izlaska novog albuma koji će se zvati ’Diksilend’, Jinx su u subotu na Otvorenom radiju premijerno predstavilli svoj novi singl znakovitog imena ”Na zub su me uzeli mama”.

Singl donosi jednu zanimljivu suradnju, s astronautom Daddyem iz skupine Pips, Chips & Videoclips, te ujedno najavljuje i skoro koncertno predstavljanje Jinxa u Zagrebu i to u subotu, 16.10.u klubu Boogaloo.

Bit će to ujedno i prva prilika zagrebačkoj publici da čuje pjesme s novog studijskog albuma čiji miks je pri kraju i koji se očekuje u prodaji tijekom listopada.

Ulaznice za koncert su u prodaji od ponedjeljka, 20.09. na službenim prodajnim mjestima: Dancing Bear (Gundulićeva 9), Rockmark (Berislavićeva 13), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Funku (Tkalčićeva 52), te u samom Boogaloo.

Cijena u pretprodaji je 80 kn, dok će na dan iznositi 100 kn.

Objavljeno 04.10.2010.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)