Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joey Jordison izdao seriju bubnjarskih palica

Joey Jordison izdao seriju bubnjarskih palicaJoey Jordison, ili popularno #1, ostvario je suradnju sa Pro-Markom, specijaliziranom tvrtkom za izradu bubnjarskih palica i izdao seriju palica za bubnjeve sa svojim potpisom.

Ovim je činom i Jordisonov potpis posato jedan u nizu serijaposebnih palica sa autogramom izvođača koje Pro-Mark lansira u limitiranim izdanjima već godinama.

Palica je serijskog broja 515, izrađena od američkog oraha, slična popularnoj seriji 777, no nešto kraća i zaobljenija na vrhu, što daje iznimnu artikulaciju, snagu i postojanost zvuka.

Posebnost ove palice nije zapravo u Joeyevom potpisu nego u nekoliko kapi vlastite krvi koje je stavio u boju za izradu njihovog ’S’.

’Prva drvena palica s kojom sam svirao je bila u izdanju Pro-Marka, tako da sam oduševljen što su me primili u svoju obitelj. Da dokažem koliko mi to znači, išao sam toliko daleko da sam pomještao boju za otisak sa svojom krvlju. Dakle, to nisu samo palice sa mojim potpisom, ja sam u tim palicama’ – rekao je Joey.

Fanovi su mogli vidjeti palice na rasprodanoj američkoj All Hope Is Gone turneji, a slijedeća im je postaja Kanada. U Europu dolaze u lipnju gdje će, pored velikih rock festivala, zasvirati i u Zagrebu 16.6. u Domu sportova.

Objavljeno 26.05.2009.

Vremeplov

Sa stajališta oblika, obrazac za sve umjetnosti glazbenikovo je umijeće.
Oscar Wilde