Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”John” - nova knjiga o ikoni pop kulture

Nakon biografija grupe Queen i U2 u izdanju Naklade Ljevak, upravo je izišla i knjiga o još jednoj ikoni pop kulture - Johnu Lennonu, osnivaču legendarne grupe The Beatles. Knjigu ”John” napisala je Lennonova prva supruga, Cynthia Lennon. U ovoj knjizi prva gospođa Lennon otkriva mnoge dosad nepoznate pojedinosti o Johnu, njihovom braku, Beatlesima, te životu nakon njegovog ubojstva u New Yorku, točno na današnji dan, 8. prosinca 1980. godine.

Knjiga ”John” službeno je predstavljena u sklopu ”Tribute to Beatles” večeri u zagrebačkom KSET-u u srijedu 6.12.2006, kada je održan i tradicionalni koncert The Beatles Revival Banda, te promocija ”novog” albuma grupe The Beatles ”Love” . Posjetitelji su bili u mogućnosti knjigu i CD kupiti i po posebno promotivnim cijenama, a akcija vrijedi na svim koncertima koje održava riječki The Beatles Revival Band.

Objavljeno 08.12.2006.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com