Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”John” - nova knjiga o ikoni pop kulture

Nakon biografija grupe Queen i U2 u izdanju Naklade Ljevak, upravo je izišla i knjiga o još jednoj ikoni pop kulture - Johnu Lennonu, osnivaču legendarne grupe The Beatles. Knjigu ”John” napisala je Lennonova prva supruga, Cynthia Lennon. U ovoj knjizi prva gospođa Lennon otkriva mnoge dosad nepoznate pojedinosti o Johnu, njihovom braku, Beatlesima, te životu nakon njegovog ubojstva u New Yorku, točno na današnji dan, 8. prosinca 1980. godine.

Knjiga ”John” službeno je predstavljena u sklopu ”Tribute to Beatles” večeri u zagrebačkom KSET-u u srijedu 6.12.2006, kada je održan i tradicionalni koncert The Beatles Revival Banda, te promocija ”novog” albuma grupe The Beatles ”Love” . Posjetitelji su bili u mogućnosti knjigu i CD kupiti i po posebno promotivnim cijenama, a akcija vrijedi na svim koncertima koje održava riječki The Beatles Revival Band.

Objavljeno 08.12.2006.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)