Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još o T-Mobile INmusicu

Još o T-Mobile INmusicuJedna od najvećih koncertnih atrakcija u regiji, grupa Dubioza kolektiv objavila je novi album pod nazivom ”5 do 12”. Grupa Dubioza kolektiv poznata je po energičnim nastupima i socijalno angažiranim temama koje ukazuju na društvenu i političku situaciju, te su jedan od rijetkih bendova čiji su koncerti redovito rasprodani.

Nezamjenjivi Gustafi poznati su po svom osebujnom glazbenom izričaju, spajajući rock, tex-mex, istarsku narodnu kantu, blues, cajun... ali i po svojim energičnim nastupima. Gustafi su izbacili dugoočekivani novi album ’Chupacabra’ koji donosi 16 novih pjesama uključujući i ultimativni hit ”Sanjati ćemo žuto”.

Riječka grupa One Piece Puzzle (OPP) izbacila je svoj debitanski album ”13 zlatnih hitova”. Bend djeluje od 2001. godine, a prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

In-The-Go je splitska alternative indie rock grupa. Dosad su izdali dva albuma na hrvatskom jeziku (Frakcija - ’Predstava’ 2003 i Indigo - ’U Ovom trenutku’ 2007). In-The-Go su, osim samostalnih koncerata, nastupali s Bambi Molestersima, Svadbas, Urbanom & 4, Hladnim Pivom, Robertom Plantom, a prošlog ljeta na splitskim prokurativama za svoju predgrupu izabrali su ih Arctic Monkeys.

Nastupom na T-Mobile INmusicu ujedno će i predstaviti svoj prvi album na engleskom jeziku naziva ”We Should Be Quiet”, koji će uskoro biti plasiran na europsku scenu u koprodukciji diskografske kuće Menart i publishing kuće Roba Music iz Hamburga.

Objavljeno 21.06.2010.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com