Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još o T-Mobile INmusicu

Još o T-Mobile INmusicuJedna od najvećih koncertnih atrakcija u regiji, grupa Dubioza kolektiv objavila je novi album pod nazivom ”5 do 12”. Grupa Dubioza kolektiv poznata je po energičnim nastupima i socijalno angažiranim temama koje ukazuju na društvenu i političku situaciju, te su jedan od rijetkih bendova čiji su koncerti redovito rasprodani.

Nezamjenjivi Gustafi poznati su po svom osebujnom glazbenom izričaju, spajajući rock, tex-mex, istarsku narodnu kantu, blues, cajun... ali i po svojim energičnim nastupima. Gustafi su izbacili dugoočekivani novi album ’Chupacabra’ koji donosi 16 novih pjesama uključujući i ultimativni hit ”Sanjati ćemo žuto”.

Riječka grupa One Piece Puzzle (OPP) izbacila je svoj debitanski album ”13 zlatnih hitova”. Bend djeluje od 2001. godine, a prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

In-The-Go je splitska alternative indie rock grupa. Dosad su izdali dva albuma na hrvatskom jeziku (Frakcija - ’Predstava’ 2003 i Indigo - ’U Ovom trenutku’ 2007). In-The-Go su, osim samostalnih koncerata, nastupali s Bambi Molestersima, Svadbas, Urbanom & 4, Hladnim Pivom, Robertom Plantom, a prošlog ljeta na splitskim prokurativama za svoju predgrupu izabrali su ih Arctic Monkeys.

Nastupom na T-Mobile INmusicu ujedno će i predstaviti svoj prvi album na engleskom jeziku naziva ”We Should Be Quiet”, koji će uskoro biti plasiran na europsku scenu u koprodukciji diskografske kuće Menart i publishing kuće Roba Music iz Hamburga.

Objavljeno 21.06.2010.

Vremeplov

Vokale radim na kraju zato što prvo želim napraviti glazbu i gurnuti je do razine na kojoj se moram natjecati s njom.
Axl W. Rose (Guns N’ Roses)