Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Sava Centru

Josipa Lisac u Sava CentruOd ponedjeljka, 05. 10., karte za koncert Josipe Lisac, koji se održava u Sava Centru u Beogradu, 28. 10. 2009. godine , mogu se kupiti u Jugotonovoj radnji u Nušićevoj ulici, broj 27.

Josipa će osim starih hitova “Magla”,“Hir, hir, hir”…predstaviti publici i pjesme s novog albuma “Živim po svome” koji je izašao u izdanju Croatie Records. Ovim albumom Josipa je prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu.

Na albumu se nalazi osam pjesama od kojih je jedna bonus pesma “Helena lijepa i ja u kisi” koju je Josipa izvela na koncertu u “Počast pjesmama Drage Mlinareca” održanom u Boogaloo 2005. gde je sve prisutne oduševila svojom interpretacijom, na koju je dodala i odličan tekst Romane Brolih.

Album “Živim po svome” je posvećen njenoj najvećoj ljubavi Karlu Metikošu.

Posljednji album “Život” Croatia Records je objavila 2000. godine čiju produkciju potpisuje Gojko Tomljanović. Novi album “Živim po svome” izašao je početkom veljače 2009. godine, a na njemu se osim pjesama “Živim po svome”,”1000 razloga”, “Svijet oko nas”, nalazi još nekoliko numera koje je snimila u suradnji s Elvisom Stanićem. Saradnja s Elvisom je započela još 2001. godine. s pjesmom “ Paučina” koju su izveli na festivalu Melodije Kvarnera iste godine. Nastavili su sarađivati 2006. godine na Elvisovom albumu “Bolja strana svijeta” na kojem je Josipa sjajno izvela pjesmu “Posve slobodna” na francuskom i hrvatskom jeziku.

U međuvremenu Josipa Lisac je objavila za Croatiu Records dvostruki album ”Live” (2002.g.), zatim ”The platinum Collection” s njenim najvećim hitovima (2007.g.), a krajem iste godine izdala je i DVD “Koncert ljubavi u čast Karla Metikoša”.

Objavljeno 08.10.2009.

Vremeplov

Što pokreće velika djela? Taština.
Janko Polić Kamov