Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Juliette Lewis and The Licks u Zagrebu

Poznata glumica, danas rock and roll zvijezda, kontroverzna i seksipilna Juliette Lewis će zajedno sa svojim sastavom The Licks 30. svibnja nastupiti u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Juliette Lewis and The Licks nalaze se na svjetskoj turneji u sklopu koje promoviraju aktualni studijski album F’our On The Floor’, koji je najavljen singlom ’Hot Kiss’.

Juliette and The Licks sviraju žestoki rock’n’roll, a njihovi su koncerti poslastica za istinske ljubitelje tog žanra. Juliette je jedna od najžešćih scenskih pojava viđenih na stageu. Atraktivna i energična uživa u svakoj minuti kada je na pozornici, a njezini nastupi su eksplozivni i nabijeni emocijama. Izrazito nepredvidljivim koncertima Juliette fascinira sve prisutne, česte su situacije kada Juliete skoči u publiku, ali osim tog vizualnog i energičnog nastupa, publiku zapravo privlači glazba koju Juliette & The Licks sviraju.

Juliette Lewis je svjetsku slavu stekla kao fenomenalna glumica i pamtimo je po nezaboravnim ulogama u filmovima ’Rođeni ubojice’, ’Kalifornija’ i ’Od sumraka do zore’.

Nakon što su svirali u 20 zemalja ispred više od 500.000 ljudi, Juliette & The Licks napokon stižu i u Hrvatsku. Juliette sjajno pjeva, a svi mogu provjeriti njezine talente 30. svibnja u klubu Boogaloo. Pogledajte službene web-stranice benda kako bi se donekle uvjerili u eksplozivni nastup J&Licks Julietteandthelicks.com. Karte su u pretprodaji po 140 kn.

Objavljeno 02.03.2007.

Vremeplov

Rock je idiosinkrazijski fenomen. On ne postoji u realnom svijetu. Nastaje u mojoj uobrazilji, kada se prava muzika susretne sa mojom uspomenama, frustracijama, nadama i željama. Njegova autentičnost se verificira u tom trenutku.
Žikica Simić (rock publicist)