Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jura Stublić & Film u Boogaloou

Jura Stublić & Film u Boogaloou6.12. u klubu Boogaloo nastupiti će Jura Stublić & Film. Jura Stublić , poznat i kao Jura Jupiter, započeo je glazbenu karijeru kao član hrvatske rock grupe Azra 1977 godine.
1978, nakon svađa s frontmenom Azre, Branimirom Štulićem napušta band i sa Mladenom Juričićem „Maxom“ i Marinom Pelaićem „Barracudom“ osniva bend Film.

Godine 1981 grupa je postala vrlo popularna. Njezin prvi veliki hit bila je pjesma ”Neprilagođen”. U to vrijeme Jura Stublić je napisao hitove poput ”Zamisli život u ritmu muzike za ples”, ”Radio ljubav”, ”Zajedno”, ”Kad si mlad”, ”Odvedi me iz ovog grada“, ”Zona sumraka”, itd. 1986 godine raspala se prva postava banda, te je Jura nedugo nakon toga nastavio raditi pod imenom ”Jura Stublić & Film”. U to vrijeme su imali hitove poput ”Sjecam se prvog poljupca”, ”Glas srca”, ”Dobre vibracije”, itd. 1992. godine izdali su posljednji album „Hrana za golubove“.

Iako je prošlo gotovo 16 godina kako „Jura Stublić i Film” nisu objavili novi album, to ih ne sprječava da sve vrijeme održavaju koncerte širom Hrvatske i u velikim gradovima regije, i što je najzanimljivije, dvorane uvijek bivaju rasprodane.
Ulaznice kupite u pretprodaji po cijeni od 80 kn, te na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 100 kn. Prodajna mjesta: Integral (pothodnik), klub Boogaloo, Eventim www.eventim.hr

Objavljeno 03.12.2008.

Vremeplov

Iza određene točke, glazba više nije moja. Vaša je…
Phil Collins