Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kamo na doček Nove u Zagrebu?

Kamo na doček Nove u Zagrebu?Jedan od urbanih mitova tvrdi da ćete se u nadolazećoj godini provesti onako kako se provedete tijekom novogodišnje noći. Stoga je vrijeme da počmete razmišljati gdje ćete dočekati Novu 2010.

Močvara vam nudi lud provod uz DJ Maria Kovača koji će vas, kao i svake godine, uvesti u još jednu godinu prepunu očekivanja i razočarenja uz zvuke svega što vam padne na pamet: studio 54, studio 69, studio 75, studio 84, studij dizajna te svi ostali glazbeni studiji koji obuhvaćaju glazbu za ples, pjesmu i kopulaciju.

Upad u pretprodaji: 55 kn, na dan na blagajni kluba: 70 kn.
Karte uskoro u pretprodaji!

Zagrebački klub Purgeraj, kao i zadnje četiri godine, u cijenu karte od 300kn nudi cjelonoćno neograničeno ispijanje pića s otvorenog šanka te obilje raznovrsne hrane. ž
Za Novu Godinu specijalno je otvoren gornji kat kluba kako niti u jednom trenutku ne bi došlo do gužve te kako bi umorniji slavljenici imali mjesto za odmor, čavrljanje te vraćanje snage kroz slasne zalogaje sa švedskog stola.
Što se glazbenog programa tiče, za ostvarenje nezaboravnog provoda biti će zaduženi Purgeraj DJ All Stars(cijeli klupski lineup): dj’s: Mihalj + Juan + uncleFunk + Wolf + Sanja Pandurić + Toni + „Take Me Out“ ekipa

Prvi i jedini put u povijesti kluba zajedno na stageu, Purgeraj All Stars ekipa će se pobrinuti da vas u plesnom ritmu zadrže do cika zore i ponude presjek najbolje glazbe iz šarolike ponude Purgeraja: od blues-rocka i hitova osamdesetih, preko najjačih domaćica do disco-funka, modernog rocka i nove groove mjuze!

Karte se,po cijeni od 300kn, mogu kupiti na šanku kluba Purgeraj te u poslovnicama Eventima.

Broj karata je ograničen!

Upite o svim detaljima u vezi dočeka i karata možete ostvariti pozivom na brojeve telefona 01 4829 001 ili 091 6437 857.

Objavljeno 14.12.2009.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)