Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3P – Pripreme za koncertno ludilo!

Kawasaki 3P – Pripreme za koncertno ludilo!Kultni Kawasaki 3P pripremaju urnebesnu feštu na svojem najvećem zagrebačkom koncertu dosad u Velikom dvorištu Jedinstva 08.05. 2010.

Na open air spektaklu bend nam priprema pravi „raspašoj“ u sklopu proslave 11 godina rada kluba Močvara. Uz posebnu scensku konstrukciju koja nalikuje na njihovu već svima poznatu kacigu, a koja će prvi put biti viđena kod nas, tu će biti i nezaobilazne plesačice te vrhunski light i razglas. Osim ovih kompliciranih tehničkih uvjeta, koje zajedno s dečkima iz benda pripremamo, Kawasaki imaju i „velike“ zahtjeve za backstage, a to su dvije gajbe pive, litra rakije i 10 ružičastih ručnika. Vjerujte nam - bit će veselo i na stageu i iza njega!

Nakon koncerta feštanje se nastavlja na još dva floora u Močvari. U dvorištu Močvare Night On My Side slavi 10 godina postojanja, a na flooru u Močvari održava se Future Sound Of Balkan.

Važna napomena: ulaz je već od 19h, a koncert počinje u 21h!

Dan kasnije nastavlja se ludilo uz skupinu The Bambi Molesters koji će okupljenima uz dobro poznate stare hitove odsvirati i numere s novog, hvaljenog albuma.

Objavljeno 04.05.2010.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)