Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Mirokado Quarteta u Centru za kulturu Trešnjevka

Koncert Mirokado Quarteta u Centru za kulturu TrešnjevkaU utorak 3. veljače u Centru za kulturu Trešnjevka s početkom u 20:00 sati koncert će održati Mirokado Quartet u sastavu Miro Kadoić - alt saksofon, Janko Novoselić – bubnjevi, Goran Rukavina – kontrabas, Elvis Penava – gitara i Gordana Kovačić - vokal.

Ansambl će izvoditi originalne skladbe koje su izdane na nosaču zvuka ’Monster in The Garden’ koji je nominiran za ovogodišnju nagradu Porin u kategorijama jazz glazbe. Kao gost nastupit će vokalna solistica Gordana Kovačić.

Miro Kadoić, multiinstrumentalist i skladatelj, jedan od najvitalnijih protagonista hrvatske jazz scene, bio je član Big Banda RTV Slovenije više od 13 godina, te je kao solist tog orkestra surađivao s mnogim glazbenicima kao što su Johnny Griffin, Clark Terry, Erni Wilkins, N.H.O. Pedersen, Herb Pomeroy, Jerry Van Royen, Boško Petrović, Maria Schneider, David Murray, Bill Holman.

Više puta je nagrađivan kao najbolji altsaksofonist u Hrvatskoj, a za kompoziciju ”Monster in the Garden” dobio je 2008. godine nagradu Hrvatskog društva skladatelja.

Elvis Penava proglašen je od Hrvatske glazbene unije za najboljeg instrumentalistu 2007. godine te je kao član Mirokado quarteta prepoznat kao gitarist iznimno velikog potencijala. Kao potvrdu svoje kvalitete bio je finalista velikog gitarističkog natjecanja Montreux u 2008. godini.

Cijena ulaznice je 40 kuna.

Objavljeno 31.01.2009.

Vremeplov

San koji čovjek sanja sam je samo san. San koji sanjamo s drugima je stvarnost... Ne vjerujem u ubijanje koji god razlog postojao za to.
John Lennon