Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert ”Sjećanje na Krešu Blaževića”

Na zagrebačkoj Šalati 20. lipnja održat će se veliki koncert posvećen prerano preminulom glazbeniku i frontmenu Animatora Krešimiru Blaževiću, koji nas je napustio 19. ožujka u 49. godini. Višesatni nastup bit će večer druženja i sjećanja na vođu i glavnog autora rock grupe Animatori. Na Šalati će nastupiti njegovi prijatelji, kolege i suradnici, glazbenici iz vremena Novog vala i klubova poput Kulušića, u kojemu su prvu publiku osvajali i Animatori.

Nastupit će Darko Rundek uz Cargo orkestar, Zoran Predin, Aki Rahimovski, Metessi i Zvijezde, Branko Bogunović-Pif, Neno Belan, Davorin Bogović, Srđan Gojković Gile iz Električnog orgazma, Marina Perazić, te kćerka Kreše Blaževića Hana sa svojim sastavom. Postava Hakuna Matata, s kojom je Blažević zadnjih godina često nastupao, bit će sviračka pratnja dijelu pjevača.

Program će voditi Pjer Žardin, prenosit će ga Hrvatska Televizija, snimati će se i koncertni album. Ulaznice stoje 50 kuna.

Objavljeno 21.05.2007.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)