Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert - ”Svačije je pravo živjeti”

Koncert - ”Svačije je pravo živjeti”Pozivamo sve građane na koncert protiv nasilja među mladima ”Svačije je pravo živjeti” koji će se održati u Slatini, 31. siječnja, točno u podne. Koncert će se održati ispred športske dvorane slatinske srednje škole Marka Marulića (adresa: Trg R. Boškovića 16). Inicijator i ovog koncerta je Jeronim S. Marić, frontman grupe Adastra, a glavni organizator i pokrovitelj Grad Slatina.

U ulozi voditelja koncerta pojavit će se Rafael Dropulić Rafo, a na koncertu nastupaju rock grupa Adastra i Shangri La (sastav Luke Ritza) te kao posebni gosti Psihomodo pop. Osim ovog grupa Adastra planira održati i niz koncerata diljem Hrvatske, na kojima bi stalni izvođač bila i grupa Shangri La. Nakon dva uspješna prosvjedna koncert u Zagrebu, 25. listopada i 8. studenog, kojima je nazočilo 15.000 građana, a medijski je bio lijepo popraćen, sljedeći korak je grad Slatina, koji je među prvima odlučio poduprijeti ovu akciju.

O samom cilju organizacije ovih koncerata, Jerko Marić kaže: ”Naša motivacija da realiziramo ovaj projekt je prije svega zabrinutost zbog alarmantne poruke koju nam mladež Hrvatske šalje. Želimo apelirati na mlade da nasilje nije zabava, da je život samo jedan te da ga moramo cijeniti bez obzira čiji je.”

Objavljeno 29.01.2009.

Vremeplov

Znam da sam paranoičan i neurotičan, napravio sam karijeru od toga.
Thom Yorke (Radiohead)