Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertna promocija novog albuma Stampeda - ’Možda stvarno’

Jedan od najveselijih domaćih bandova, miljenika zagrebačke publike, i ove će vas godine razveseliti svojim koncertom u zagrebačkom KSET-u, no ovaj put će standardno odličnu svirku i zabavu upotpuniti i izlazak novog studijskog albuma. ’’Možda stvarno’’ naziv je novog albuma grupe Stampedo koji će se, u izdanju Aquarius Recordsa, u prodaji pojaviti upravo na dan koncerta, u utorak 04. ožujka u KSET-u s početkom u 21 sat.

Stampedo, predvođen svestranom i uvijek odlično raspoloženom Ivankom Mazurkijević, prisutan je na domaćoj glazbenoj sceni već skoro 10 godina. Kroz taj period, zaslužili su atribut jednog od najveselijih i najplesnijih bendova ovih prostora. Od početka diskografske karijere, Stampedo bilježi niz velikih hitova kao npr. Fatamorgana, Samo zvijezde, Jadranska sol, Plaža snova, Disco tropicano itd. Ulaz na promociju možete ostvariti jedino uz pozivnicu koja vrijedi za jednu osobu, a do nje možda stvarno možete vrlo jednostavno doći pisanim putem na tihana.buklijas@aquarius-records-com.

Objavljeno 27.02.2008.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar