Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertno predstavljanje Nene Belana

Album „Rijeka snova“ Nene Belana & Fiumensa u domaćim je medijima ocijenjen kao jedan od ponajboljih domaćih pop rock albuma protekle godine koji se slobodno može svrstati u najbolje uratke duge i plodne Belanove karijere. Zajedno sa svojim Fiumensima – Oljom Dešićem, Vedranom Križanom i Leom Rumorom – s kojima je nerazdvojan već deset godina slovi i kao fantastičan live izvođač što će i dokazati na njihovom prvom velikom zagrebačkom koncertu nakon puno godina.

U zagrebačkoj Tvornici kulture 6. ožujka, praćeni posebnim gostima, koncertno će predstaviti „Rijeku snova“, ali i podsjetiti na bezbrojne hitove kako iz vremena Đavola, tako iz njegove ”riječke ere”. Već djelomičan pogled na popis pjesama daj nam uvid u impresivnu karijeru jednog od najvećih autora hrvatske pop glazbe čiji su diskografski izleti rijetki, ali upečatljivi.

Ulaznice za zagrebački koncert po cijeni od 50 kn u pretprodaji, odnosno 70 kn na dan koncerta krenut će u prodaju od ponedjeljka, 18. veljače na slijedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Tkalčićeva 7, Dancing Bear Shop Gundulićeva 7, Sirius CD Shop Importanne Galerija, MJ Zagorka Importanne Centar i Tvornica Kulture Šubićeva 2.

Objavljeno 15.02.2008.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)