Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertno predstavljanje Nene Belana

Album „Rijeka snova“ Nene Belana & Fiumensa u domaćim je medijima ocijenjen kao jedan od ponajboljih domaćih pop rock albuma protekle godine koji se slobodno može svrstati u najbolje uratke duge i plodne Belanove karijere. Zajedno sa svojim Fiumensima – Oljom Dešićem, Vedranom Križanom i Leom Rumorom – s kojima je nerazdvojan već deset godina slovi i kao fantastičan live izvođač što će i dokazati na njihovom prvom velikom zagrebačkom koncertu nakon puno godina.

U zagrebačkoj Tvornici kulture 6. ožujka, praćeni posebnim gostima, koncertno će predstaviti „Rijeku snova“, ali i podsjetiti na bezbrojne hitove kako iz vremena Đavola, tako iz njegove ”riječke ere”. Već djelomičan pogled na popis pjesama daj nam uvid u impresivnu karijeru jednog od najvećih autora hrvatske pop glazbe čiji su diskografski izleti rijetki, ali upečatljivi.

Ulaznice za zagrebački koncert po cijeni od 50 kn u pretprodaji, odnosno 70 kn na dan koncerta krenut će u prodaju od ponedjeljka, 18. veljače na slijedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop Tkalčićeva 7, Dancing Bear Shop Gundulićeva 7, Sirius CD Shop Importanne Galerija, MJ Zagorka Importanne Centar i Tvornica Kulture Šubićeva 2.

Objavljeno 15.02.2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens