Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Korn, Chiefsi, Norah Jones, Zucchero, Cocker i drugi u Hrvatskoj

Nizu velikih glazbenih imena koja bi ove godine trebala posjetiti Hrvatsku pridružili su se Zucchero, Korn i Norah Jones, a gotovo sigurno i Kaiser Chiefsi, jedan od najpopularnijih brit pop-rock bendova.

Talijanski kantautor Zucchero trebao je nastupiti u veljači u zagrebačkoj Tvornici, no to je odgođeno. Novi datum i mjesto već su određeni i organizatori tvrde da će Talijan sigurno zapjevati 5. lipnja na Šalati. Cijena ulaznica bit će 200 kuna za sjedenje na tribini, a 220 kuna za stajanje u parteru. Pretprodaja ukupno 6000 ulaznica počinje 1. ožujka.

Oko 250 kuna koštat će ulaznica za open-air koncert trenutačno najveće heavy-metal atrakcije Korn, koja će također nastupiti na Šalati, 3. srpnja, a večer kasnije na istome mjestu, zasvirat će izgleda i Kaiser Chiefs.

Možda je najatraktivnije ime među zvijezdama koje će ove godine svirati u Lijepoj našoj Norah Jones, čiji koncert je već dogovoren za 10. kolovoza u pulskoj Areni, čeka se samo službeni potpis ugovora.

Tu popis još nije završen. Robert Plant, bivši pjevač nekad iznimno popularnog benda Led Zeppelin, najvjerojatnije će sa svojim bendom nastupiti 13. srpnja u Splitu. Dan kasnije, 14. srpnja, neslužbeno se doznaje, u Splitu je planiran i nastup Joea Cockera, koji bi, prema sadašnjim najavama, 10. studenoga trebao gostovati i u Zagrebu.

U travnju će se znati službeni datum koncerta sweet-heavy-metal benda Whitesnake, koji će biti u Osijeku, prenosi Jutarnji list.

Objavljeno 01.03.2007.

Vremeplov

Ne volim da me ljudi prepoznaju. Uopće me ne zanima da budem poznat. Samo radim što radim.
Bruce Dickinson (Iron Maiden)