Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kurt Cobain, 20.02.1967. - cca.08.04.1994.

Prošlo je 14 godina otkad je pronađen mrtav u svom domu pjevač, gitarist i lider grupe Nirvana - Kurt Cobain - koji bi, da je živ, na današnji dan 20. veljače proslavio svoj 41 rođendan. Nedavno je neovisni filmski redatelj A.J. Schnack dovršio dokumentarni film ”About a Son”, koji je u svijetu objavljen prije dva dana, te odmah proglašen prilično uznemirujućim obzirom da se u njemu Cobain prikazuje u dosta kontroverznom tonu pristupom koji ”demistificira legendu”. Nastanak filma vezan je uz rad rock novinara Michaela Azerrada koji je prikupljao materijal za svoju knjigu ’Come As You Are: The Story of Nirvana’.

I danas, toliko godina nakon što Cobain nije s nama i unatoč svim (ne)utemeljenim kontroverzama ostaje činjenica da će on biti zapamćen kao vrhunski kantautor, inventivan gitarist i karizmatičan pjevač grupe Nirvana koja je svojim postojanjem zauvijek promijenila naličje globalne pop kulture. Posjetite odličan sajt www.nirvana-music.com na kome možete pronaći mnoštvo sadržaja o Cobainu i Nirvani.

Objavljeno 20.02.2008.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com