Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kurt Cobain, 20.02.1967. - cca.08.04.1994.

Prošlo je 14 godina otkad je pronađen mrtav u svom domu pjevač, gitarist i lider grupe Nirvana - Kurt Cobain - koji bi, da je živ, na današnji dan 20. veljače proslavio svoj 41 rođendan. Nedavno je neovisni filmski redatelj A.J. Schnack dovršio dokumentarni film ”About a Son”, koji je u svijetu objavljen prije dva dana, te odmah proglašen prilično uznemirujućim obzirom da se u njemu Cobain prikazuje u dosta kontroverznom tonu pristupom koji ”demistificira legendu”. Nastanak filma vezan je uz rad rock novinara Michaela Azerrada koji je prikupljao materijal za svoju knjigu ’Come As You Are: The Story of Nirvana’.

I danas, toliko godina nakon što Cobain nije s nama i unatoč svim (ne)utemeljenim kontroverzama ostaje činjenica da će on biti zapamćen kao vrhunski kantautor, inventivan gitarist i karizmatičan pjevač grupe Nirvana koja je svojim postojanjem zauvijek promijenila naličje globalne pop kulture. Posjetite odličan sajt www.nirvana-music.com na kome možete pronaći mnoštvo sadržaja o Cobainu i Nirvani.

Objavljeno 20.02.2008.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf