Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Larry Mullen ne odobrava Bonovo druženje s Blairom

Larry Mullen ne odobrava Bonovo druženje s BlairomBubnjar skupine U2, Larry Mullen nije prezadovoljan druženjem frontmena svoje skupine Bona i Tonyija Blaira. Iako kaže da se divi Bonovoj odlučnosti da sa stegea mijenja svijet, što će uvijek biti njegovo pravo te njegovim stihovima i glasu Larry priznaje d amu je ”najveći problem društvo u kojem se Bono ponekad nalazi.”

Larry je svoje nezadovoljstvo objasnio ovim riječima ”Borim se s time. Posebno je vezano za osobe iz svijeta politike, manje se tiče ljudi iz financijskog miljea. Konkretno mislim na Tony Blaira. Mislim da je on ratni zločinac, te smatram da bi ga se tako trebalo i tretirati. I onda vidim Bona i njega kako se druže kao prijatelji i to mi se ne sviđa.”

Larry je rekao kako bi Bono trebao znati što osjeća prema Blairu, te da razumije zašto je pjevač komunicirao s predsjednikom Bushom. ”George Bush je bio vrlo darežljiv za bOnova potraživanja... razlikka između njega i Tony Blaira je u tome što je Blair inteligentan, pa nem aopravdanja za ono što radi. Dok smatram da bi se za Busheve postupke moglo naći nekoliko objašnjenja.”

Na upit o svom odnosu s bivšim američkim predsjednikom Bono je odgovorio”Bilo je sramotno za band. Edge mi uvijek kaže- Ti si umjetnik, zapamti to. Nisi političar.- No ako si gledao u lice majke kojoj su kćer i sin umrli na rukama bez opravdanog razloga, oni ne znaju i ne mare tko je predsjednik Amerike. Nešto je u tome da kad jednom svjedočiš tako nečemu, ne možeš to izbiti iz glave i zato ne trpiš sranja kako bi oni izvukli neku korist iz svega.”

Objavljeno 16.01.2009.

Vremeplov

Mi se bavimo specijalnom vrstom umjetnosti u ambijentu koji je neprijatan sanjarima.
Frank Zappa