Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Leb i Sol bez Vlatka Stefanovskog

Novi album grupe Leb i Sol biti će objavljen ove jeseni na teritoriju bivše Jugoslavije i ostalih balkanskih zemalja, a u tojku su prijegovori za njegovo licencno objavljivanje na svijetskom tržištu. “Pokušaćemo da ponudimo nešto sasvim novo i moderno u muzičkoj industriji” – kaže Kokan Dimuševski. “Ovo će biti kulminacija Leb i Sola” – decidan je Garabet Tavitjan. “Puni smo pozitivne energije, radimo na materijalu, sasvim relaksirano i sa puno ljubavi” – ističe Bodan Arsovski.

Gitarist Vlatko Stefanovski odlučio je da ne bude dio grupe Leb i Sol, ali, Koko, Garo i Bodan kažu: “Leb i Sol nije niko od nas posebice, Leb i Sol je naša glazba”. Leb i Sol ulaze u pred-produkcijsku fazu 1. lipnja ove godine u Ohridu, snimanje će se nastaviti u Londonu, u kome će se i miksati novi materijal. Kako će zvučati novi-stari Leb i Sol bez legendarnog Vlatka vrijeme će pokazati.

Objavljeno 18.05.2007.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger