Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Led Zeppelin u potrazi za novim pjevačem

Led Zeppelin u potrazi za novim pjevačemPeter Mensh, menađer Jimmyija Pagea, potvrdio je da Led Zeppelin planira snimiti novi album te krenuti na turneju sa zamjenskim pjevačem. Robert Plant je još u prosincu prošle godine potvrdio da nije zainteresiran za ponovno okupljanje Zeppelina, koje bi uključivalo stalni angažman u bandu.

I nakon Plantova odbijanja da se ponovno okupe članovi Zeppelina ostali su u dobrim odnosima, a uskoro su se počele širiti glasine koje su krenule od samog banda da planiraju nastaviti sa svirkama sa ili bez Planta.

”Jimmy Page profesionalno svira gitaru od svoje 16 godine. Njemu se sviđa biti glazbenikom. To je ono što on radi. On ne želi biti vozač trkačih automobila ili odvjetnik.” izjavio je Peter Mensh, te objasnio kako se priča razvijala ”Page, Jones i Bonham dobro su se proveli na probama za nastup 2007 u londonskoj Areni te su odlučili da ako uspiju pronaći pjevača koji bi im odgovarao mogu snimiti album i krenuti na turneju.”

Mensh je također dodao da podržava trojicu u njihovim daljnjim planovima, te nije htio otkriti koga imaju u planu za pjevača skupine Led Zeppelin. ”John Paul Jones i Jimmy Page uživaju zajedno svirati. Jason Bonham je stvarno dobar bubnjar pa zašto ne? Još samo moramo pronaći pjevača.”

I dok kruže glasine da u obzir za pjevača dolaze Chris Cornell iz Soundgardena te Steven Tyler iz Aerosmitha, Mensh šuti o tome.

”Biti će to dugačak i težak proces.” rekao je Mensch.

Objavljeno 19.01.2009.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com