Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Led Zeppelin zajedno nakon 27 godina

Najavljeno obnavljanje grupe Led Zeppelin konačno je dogovoreno za studeni mjesec u londonskoj areni O2 koncertom u spomen na suosnivača Atlantic recordsa Ahmeta Erteguna. Iako nije potvrđeno hoće li legendarni rokeri nakon ovoga ikad više nastupiti zajedno pod tim imenom, poznato je da će ovo biti koncert Led Zeppelina, i to prvi nakon 27 godina.

Nakon ove svirke Led Zeppelin planiraju objaviti ”best of” album, čiji je izlazak zakazan za 11. studeni, što, pomalo neslavno, svrstava legendarni bend među ostale ostarjele glazbenike koji žele dodatno zaraditi na ”staroj slavi”, pogotovo kada znamo da već iza sebe imaju više raznih objavljenih kompilacija.

Očekuje se da će pokojnog bubnjara Johna Bonhama zamijeniti njegov sin Jason Bonham uz originalne ”cepeline” John Paul Jonesa, Robert Planta i Jimmy Pagea.

Započeli su kao blues rock grupa, da bi kasnije razvili svoju glazbu u pravcu koji će se nazvati hard rock i heavy metal te se uz Black Sabbath smatraju prvim heavy metal grupama. Spomenimo jedan kuriozitet vezan uz njih - iako mnogi smatraju njihovim najvećim hitom pjesmu ”Stairway to Heaven” ista nije nikada objavljena kao singl. Informirajte se dodatno o Plantu, Pageu i drugima na www.led-zeppelin.com.

Objavljeno 07.09.2007.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa