Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lenny Kravitz poziva na revoluciju

Ono što su svjetski i domaći mediji već najavili, sada je i službeno potvrđeno. Lenny Kravitz započinje glazbenu revoluciju svojim 8. studijskim albumom koji izlazi 5. veljače 2008. godine, stoji u službenoj informaciji njegove matične kuće Virgin Records / EMI. Album ’’It Is Time For A Love Revolution’’, snimljen nakon 3 godine pauze, i donosi bučni rock ’n roll s mješavinom soula, funka, jazz groovea i himnične lirike koja je Lennyjev zaštitni znak od prvog dana.

’’Volim ovaj album i njegovu emociju’’ rekao je Lenny. ’’Osjećam se kao zaigrano dijete, a osjećaj slobode zaista je najvrijedniji osjećaj.’’ Ta sloboda je i najdominantnija sila što pokreće novi album koji je svojom akustikom i duhovnošću blizu Kravitzovog debi albuma ’’Let Love Rule’’.

Album ’’It Is Time For A Love Revolution’’ sniman je tijekom godine na različitim lokacijama uključujući New York, Miami, Pariz, Bahame i Brazil. Kao multi-instrumentalist Kravitz je, kao i ranije, napisao, producirao, aranžirao i odsvirao svih 14 pjesama na albumu. Kako i govori sam naziv albuma, Lenny na njemu pjeva o ljubavi i spiritualnoj revoluciji pozivajući ljude da se otvore i puste ljubav u svoje srce, ali se ne boji progovoriti i o politici, progovarajući o ratu u Iraku i uspoređujući ga sa onim u Vijetnamu.

Kroz buduće singlove ’’Bring It On’’i ’’I’ll Be Waiting’’, te ostale pjesme na albumu poput ’’ Love, Love, Love’’, ’’Dancin’ Till Dawn’’ i ’’I Want To Go Home’’, album ’’It Is Time For A Love Revolution’’ predstavlja sve ono što Lennyja Kravitza već gotovo 20 godina čine jednim od zanimljivijih rock glazbenika u svijetu. Više na www.lennykravitz.com.

Objavljeno 12.10.2007.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)