Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lenny Kravitz poziva na revoluciju

Ono što su svjetski i domaći mediji već najavili, sada je i službeno potvrđeno. Lenny Kravitz započinje glazbenu revoluciju svojim 8. studijskim albumom koji izlazi 5. veljače 2008. godine, stoji u službenoj informaciji njegove matične kuće Virgin Records / EMI. Album ’’It Is Time For A Love Revolution’’, snimljen nakon 3 godine pauze, i donosi bučni rock ’n roll s mješavinom soula, funka, jazz groovea i himnične lirike koja je Lennyjev zaštitni znak od prvog dana.

’’Volim ovaj album i njegovu emociju’’ rekao je Lenny. ’’Osjećam se kao zaigrano dijete, a osjećaj slobode zaista je najvrijedniji osjećaj.’’ Ta sloboda je i najdominantnija sila što pokreće novi album koji je svojom akustikom i duhovnošću blizu Kravitzovog debi albuma ’’Let Love Rule’’.

Album ’’It Is Time For A Love Revolution’’ sniman je tijekom godine na različitim lokacijama uključujući New York, Miami, Pariz, Bahame i Brazil. Kao multi-instrumentalist Kravitz je, kao i ranije, napisao, producirao, aranžirao i odsvirao svih 14 pjesama na albumu. Kako i govori sam naziv albuma, Lenny na njemu pjeva o ljubavi i spiritualnoj revoluciji pozivajući ljude da se otvore i puste ljubav u svoje srce, ali se ne boji progovoriti i o politici, progovarajući o ratu u Iraku i uspoređujući ga sa onim u Vijetnamu.

Kroz buduće singlove ’’Bring It On’’i ’’I’ll Be Waiting’’, te ostale pjesme na albumu poput ’’ Love, Love, Love’’, ’’Dancin’ Till Dawn’’ i ’’I Want To Go Home’’, album ’’It Is Time For A Love Revolution’’ predstavlja sve ono što Lennyja Kravitza već gotovo 20 godina čine jednim od zanimljivijih rock glazbenika u svijetu. Više na www.lennykravitz.com.

Objavljeno 12.10.2007.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan