Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Leonard Cohen nakon 15 godina ponovo na turneji

Veliki kanadski kantautor Leonard Cohen u travnju će, sada je to ’gotovo sigurno’, najvjerojatnije krenuti na kraću koncertnu turneju – prvu nakon 15 godina. Leonard je prije nekoliko tjedana završio s izborom članova njegove prateće grupe, a sada je u tijeku uvježbavanje i glancanje ’live verzija’ njegovih najvećih hitova. Cohen je u studenom ili prosincu prošle godine trebao objaviti svoj dugo očekivani novi studijski album, no sada je iz menadžmenta kao mjesec izlaska najavljen travanj ove godine.

Početkom ožujka, točnije 10. ožujka, Cohen će biti primljen u ’Rock’n’Roll Hall of Fame’, a u svom obrazloženju komisija je navela da ’u ovaj ugledni krug svevremenskih glazbenih zvijezda ulazi u većoj mjeri kao gotovo nenadmašni tekstopisac, a tek onda kao glazbenik i skladatelj’. Podsjetimo, on je već član Canadian Music Hall of Fame i Canadian Songwriters Hall of Fame.

Objavljeno 11.02.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)